Президентът Путин избра преднамерена война, която ще доведе до катастрофални

...
Президентът Путин избра преднамерена война, която ще доведе до катастрофални
Коментари Харесай

Джо Байдън: Само Русия е отговорна

" Президентът Путин избра преднамерена война, която ще докара до пагубни загуби на живот и човешки премеждия... Само Русия е виновна за гибелта и разрушенията, които тази офанзива ще донесе, а Съединените щати и техните съдружници и сътрудници ще отговорят по обединен и съдбоносен метод. Светът ще държи Русия виновна. "

Това се споделя в изказване на Белия дом, което пристигна в отговор на информацията за започване на пълномащабна офанзива към територии на Украйна от страна на Русия и известия за детонации в Украйна, в това число в столицата Киев.

Руският президент Владимир Путин разгласи " специфична военна интервенция " и прикани за " демилитаризация " на Украйна в телевизионни изявления.

Съветът по сигурност заседава в Белия дом, чака се и в допълнение изказване.

Съединени американски щати и съдружниците възнамеряват през днешния ден, четвъртък, към този момент да задействат наказания в цялостния си размер, удостоверява почитан чиновник на администрацията на Байдън пред CNN.

Оценката на Съединени американски щати е, че това е началото на цялостната съветска инвазия. Източникът сподели, че се счита, че детонациите, чути покрай Киев и Одеса, евентуално са ракети, до момента в който тези към Харков в Източна Украйна евентуално са артилерийски, поради близостта до границата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР