Президентът на Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че кончината на

...
Президентът на Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че кончината на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Загубихме един достоен човек

Президентът на Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че кончината на Димитър Ларгов е огромна загуба за българския футбол.

" Научих тъжната новина сутринта... Голяма загуба за българския футбол. Димитър Ларгов беше един доста учтив и доста непретенциозен, заслужен човек. И по негово време имаше футболисти с огромни недостатъци, а той беше учтив, имаше две висши образования. Голяма фигура и на футболния терен, капитан на България. Истински човек и огромен славист!

Все още не сме мислили по какъв начин тъкмо ще почетем бате Митко, само че всеки, който е покрай Славия, знае, че му помагахме до последно - с медикаменти, всичко. Вижте, един човек се цени и почита, до момента в който е жив. После поставят Чико и други митове по фланелките си, само че е значимо, до момента в който тези персони са живи.

Откакто ние сме отпред на Славия, всяка една легенда на клуба е получила нужното почитание. Не сме си оставили нито една легенда на улицата. Бате Митко беше огромен! Уважавай индивида, до момента в който е жив ", сподели босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР