Президентът на Урал Григорий Иванов заяви, че според него сезонът

...
Президентът на Урал Григорий Иванов заяви, че според него сезонът
Коментари Харесай

Президентът на Урал призова за анулиране на сезона

Президентът на Урал Григорий Иванов съобщи, че съгласно него сезонът в Премиер лигата би трябвало да завършии без определянето на първенец. Първенството беше прекратено поради пандемията от ковид 9 кръга преди края, а водачът Зенит има задатък от 9 точки пред Локомотив (Москва) и Краснодар. Урал, където играе Николай Димитров, пък е на 11-о място.

" Мисля, че при започване на април ще се състои отдалечено съвещание на клубовете от РПЛ. Ще обсъдим какво да предприемем. Повече не мога да арестувам футболистите. Аз съм за привършване на сезона без първенец и изпадащи ", сподели Иванов.

Уважаемые друзья! В это непростое время призываем вас со всей серьёзностью отнестись к рекомендациям специалистов, избегать людных мест и по какъв начин можно больше времени проводить дома! Нормальная жизнь вернется быстрее, если мы проявим максимальную ответственность точно сейчас! pic.twitter.com/kfvF6qikLi
— ФК Урал (@FCURAL) 27 март 2020 година " Разберете, сега не знам какво да върша с играчите. В Москва карантината стартира по-рано, само че в Екатеринбург е неотдавна. Футболистите би трябвало да заплащат квартири и хотели. Всичко чужденци желаят да се приберат при фамилиите си. Не знам какво да върша ", продължи босът на Урал.

" Намаляване на заплатите? Не знам по какъв начин е при другите клубове, само че при нас заплатите не са толкоз огромни, а и са в рубли. Това значи, че чужденциет от страните в Еврозоната към този момент са изгубили 20% поради разликата в курса. Не е добре освен това състояние в допълнение да им орежем възнагражденията ", изясни Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР