Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри подробности от стратегията на

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри подробности от стратегията на
Коментари Харесай

Зеленски разкри стратегията за връщане на Донбас и Крим

Президентът на Украйна Владимир Зеленски разкри детайлности от тактиката на Киев за реинтеграция на Донбас и Крим. Той направи това по време на форума RE:THINK. Invest in Ukraine в Мариупол, осведоми " Интерфакс-Украйна ".

По думите му тази тактика би трябвало да включва четири съществени детайла. Първият от тях - бистрота и гласност. Зеленски разясни, че властта освен би трябвало да се регистрира пред обществото за дейностите си, само че и да взема решение проблеми с иницииране на огромен народен разговор. Вторият детайл, по думите му, е систематична осведомителна политика, която включа възпитаване на читателите и феновете от медиите за повишение на медийната им просветеност.

Друг детайл от тактиката за реинтеграция на районите е натурализъм. Според Зеленски украинците би трябвало да са наясно, че няма да е допустимо да се върне Крим елементарно и бързо с военни средства. Освен това значимо е да се разбере, че " на следващия ден на окупираната територия на Донбас всички хора няма да стартират да приказват на украински език ". Зеленски счита, че украинците не би трябвало да подхранват никакви илюзии за това.

Четвъртият детайл от тактиката на Зеленски е способността на страната да я ползва на процедура.

По-рано украинският президент съобщи, че безвредната реинтеграция би трябвало да е последният от три стадия за преустановяване на войната в Донбас. Първият стадий - преустановяване на спора, а вторият - помирение. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР