Президентът на Украйна Владимир Зеленски даде прогноза за победата на

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски даде прогноза за победата на
Коментари Харесай

Зеленски обяви, че Украйна ще е краен победител във войната

Президентът на Украйна Владимир Зеленски даде прогноза за успеха на Украйна във войната с Русия. Лидерът означи, че Украйна не се нуждае от нищо извънземно, а е належащо единствено успокоение.

" Само да върнем това, което е наше, единствено мир на нашата земя, единствено нашите хора да се върнат към себе си, нямаме потребност от нищо в допълнение. Нямаме потребност от спомагателни неща, спомагателни пари за нашата страна. Не ни би трябвало нещо в допълнение, желаеме да върнем това, което е наше”, сподели той.

Той добави, че множеството украинци, които са отпътували в чужбина, желаят да се върнат в домовете си.

" Ако попитате човек, който през днешния ден е да вземем за пример в Германия, Полша, Румъния, Англия или даже по-далеч, дали желае да остане в това или това положение или в случай че желае да се върне в дома си – в своята Волноваха, да неговия Мариупол, до Харков, до Запорожие, сигурен съм, че множеството хора ще кажат " Искам да се прибера вкъщи ", уверен е Зеленски.

Според украинския президент с началото на пълномащабна съветска инвазия мнозина схванаха какви са същинските полезности.

" Победата наподобява тъкмо по този начин: комфортно е, когато си у дома със фамилията си. Всичко е доста просто. И когато това ти бъде отнето, в този миг разбираш, че това са същинските полезности. Преди войната ние го правихме не разбирам такива полезности: какъв е това вашият апартамент, вашето семейство, единствено наоколо и всички цели. И кое е най-важното нещо над всичко ", добави Зеленски.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР