След тежката катастрофа с участието на съпредседателя на ПП Кирил

...
След тежката катастрофа с участието на съпредседателя на ПП Кирил
Коментари Харесай

Фейсбук попиля Найо Тицин за снимката от катастрофата



След тежката злополука с присъединяване на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, при която почина човек, обществените мрежи завряха. Мрежата осъди неадекватното поведение на Найо Тицин - пиар на " Продължаваме промяната ", който разгласява фотография на двата смазани до неразбираемост автомобила, придружена от следния текст:  " Човек не знае като се разсъни какво му е писано да се случи денем ". 

" Само на мен ли това ми звучи извънредно цинично?!? " Да се случи денем ” е отпратка към претърпелите, т.е.

жали се, че на Кирчо му се развалил деня, а не че има умрял и тежко потърпевш. Що за цинично и пошло отношение е това към случай с умрял?! Ами дайте да газим всички, които нарушат правилника, да не ни скапват деня… ",

скочи някогашният водач на Съюз на демократичните сили Борис Марков. Възмутеният предприемач и члeн нa yпpaвитeлния cъвeт нa Eĸcпepтeн ĸлyб зa иĸoнoмиĸa и пoлитиĸa Никола Филипов пък стремително разяснява поста на Тицин по този начин:  " Този ypog снима, по какъв начин кола, в която се е возил шефът му, е умъртвила различен човек. Дори на фотографията се вижда убития човек ". И добави: " Няма такава паплач. Няма такова дъно! ".

Опустошителен коментар прави и Цветеслава Гълъбова. Ето какво пита тя:

" Nayo Titzin, имам единствено един въпрос към теб, чийто отговор знам - ТИ НОРМАЛЕН ли си? Не, не си!
Нормалният човек@ знае разпоредбите и не ги нарушава, качвайки се в кола на НСО, каквото право няма.
Нормалният човек не снима гибелта на различен човек и не я разгласява в мрежите.
Нормалният човек мисли и е съпричастен.
Сектантът прави всичко назад на гореизброеното.
Сектантът е опериран от възприятие за позор, мяра /философска категория, която очевидно ти е непозната/ и прочувствено е парче лед.
Срам и срам, тицин.
Уточнявам, че не всяко ненормално държание е психологична болест. В множеството случаи е психопатия, което значи личностова, а не психопатология!
За положителните сили толко! "

Дори една от най-известните хумористични меме страници в мрежата изрече възмущението си от обстановката.  " Хелга, в този момент малко по-сериозно. Казваш се Кирил Петков. Публично настояваш, че не искаш НСО. После с джипката на НСО летите по пътищата. Става случай. Човек умира...

... и твоят персонален ПР, който е и ПР на партията ти, качва фотографията със починалия човек във Фейсбук. Вече даже не е смешно. Г-н Петков, Вие копаете дъното и в случай че не освободите Найо ще продължите да дълбаете още по-дълбоко ",

пишат на страницата " Хер Флик ". Ексцентричната журналистка Соня Колтуклиева пък прикани следното:

" Някой бързо да изпрати Найо Тицин на психиатрично лекуване! Тази мрачна фракция няма обикновено образование и сензитивност към нещастията. Шута на Клоуна е нездравословен за господарите си и за обществената среда, също по този начин.
Поне не си е направил селфи като Елисавета Белобрадова, кандидат-евродепутатка, пред затъналите в тиня от бедствието къщи: “На кални бани сме! ” 

Една от първите реакции е на Михаил Кръстев. Ето какво написа той: " Да обобщим. Ужасна злополука с жертва, мир на праха му. “Пиарът ” на Политическа партия Nayo Titzin първо разгласява фотография с премазаната кола от автомобила на НСО, с жертвата още в нея и някакво идиотско обръщение като късметче от кафе.

Някой с две гънки повече мозък от него му споделя, че това не е ок. Найо трие обявата и пуска нов пост по какъв начин би трябвало да се смирим и не може да опише случилото се, макар че половин час по-рано си го разказва със фотография на починал човек.

Не вие, бащите ви са създали мемета.
* ”Пиарът ” е в кавички, не желая да наскърбявам специалността, този човек няма нищо общо с нея ". 



Първият пост на Найо Тицин във фейсбук, който той по-късно изтри 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР