Президентът на UFC Дейна Уайт разкри, че е наличен вариант

...
Президентът на UFC Дейна Уайт разкри, че е наличен вариант
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Има вариант Хабиб да редуцира наказанието си с три месеца

Президентът на UFC Дейна Уайт разкри, че е разполагаем вид за намаляването на наказването на първенеца в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Заради ексцесиите, които дагестанецът провокира с атакуването щаба на Конър Макгрегър след конфликта сред двамата, той бе осъден с отнемане от спортни права за интервал от 9 месеца.
 Снимка 404108
Източник:

" Има метод глобата да бъде редуцирана. Да, допустимо е това да се случи. Знаете по какъв начин стават нещата в сходна обстановка. Ще би трябвало да реализира публично потребни действия. Едва ли това ще бъде обвързвано с цялостна акция и това да посещава подрастващи и да им изнася лекции за гнева и по какъв начин той би трябвало да бъде овладяван. Но разбирате защо става дума.
 Бен Аскрен провокира Хабиб Нурмагомедов в осмоъгълника
Американец провокира Хабиб в осмоъгълника

" Америка против Русия постоянно е стремително предизвикателство! "

От щаба му към този момент показаха подготвеност да сторят каквото е належащо. В подобен случай три месеца от наказването ще бъдат отстранени и той ще може да се бие след шест.
 Снимка 404090
Източник:

Относно всичко, което споделя мениджърът му - не ме интересува. Честно. Мениджърите постоянно приказват каквото е належащо, а не наложително това, което е правилно ", сподели Уайт по време на конференцията за UFC 235.
 Джон Джоунс: Невинен съм, израснах доста и съм подготвен за Смит
Джон Джоунс: Невинен съм, израснах доста и съм подготвен за Смит

" Знаете, че в никакъв случай не тичам от отговорност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР