Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкритикува съдийството на Драгомир Драганов

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкритикува съдийството на Драгомир Драганов
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Държа този съдия да бъде изваден от международните наряди

Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкритикува съдийството на Драгомир Драганов в мача с Ботев Пловдив (2:1). Той показа и какви ще са задачите пред отбора до края на сезона.

„ От успеха съм удовлетворен, безпределно съм отчаян от съдийството. Първото полувреме наложителен червен картон на вратаря и чиста дузпа. Как щеше да се развие мача по-късно, никой не знае. Аз ще държа да бъде изваден от интернационалното съдийство (б.а. Драганов е интернационален рефер от началото на 2020-а). При всички случаи да бъде осъден сурово, тъй като по този метод се опорочава футболът ", съобщи Стефанов

„ Победихме, тъй като търсехме повече триумфа и момчетата дадоха всичко от себе си. Благодаря им. Дай Боже да вървим по този начин напред ", добави още той.

„ Ще държа пред този Стоичков, който в този момент е началник, тъй като считам, че той е почтен човек, такива като този (б.а. Драгомир Драганов) и някои други да бъдат спрени от съдийството, тъй като доста постоянно такива хора вземат решение ориста, вземат решение дали да ограбят труда на хората. Грешки може да има, склонен съм, само че когато тези неточности се повтарят-потретват, виждаш, че е преднамерено. След това стартира да прави обезщетения второто полувремеТакива нямат място в съдийството “, сподели Стефанов.

„ След като и вие сте го забелязали, спомняте си мача с Левски, знаете тогава какви простотии направи. Сега още веднъж по същия метод. Или има нещо против тима, или пък съвестта му не е напълно чиста “, добави президентът на Славия.

„ Не мислим за Европа, а момчетата да играят своята игра. Всеки дава всичко от себе си, дай Боже да се случи това нещо “, сподели още той.

Относно тематиката със затварянето на стадионите, Стефанов разяснява: „ Аз мисля, че това с ковид е малко преекспонирано, само че откакто по този начин са решили, ние не можем да се съпротивляваме. За мен тази нервност е малко допълнително. От злополука умират повече. Така допускам. Смятам, че би трябвало да се играят спортните срещи при цялостни игрища. Някаква жена в Габрово, с никой не се е виждала, пък се заразила. Няма гаранции. Дай Боже всички да сте живи и здрави, никой да не се разболява и да имаме опция да се радваме на хубави мачове, нека и на хубаво време ", съобщи Стефанов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР