Президентът на Славия - Венци Стефанов, отговори доста остро на

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, отговори доста остро на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Павел Колев е човек, който е свикнал само да лапа от футбола, той навреди на Боби Михайлов

Президентът на Славия - Венци Стефанов, отговори много остро на изпълнителния шеф на Левски Павел Колев. Снощи шефът на " сините " разгласява пост в формалната си страница във " Facebook ", че " феновете на черното тото надават огромен писък против настоящия формат на шампионата ".

Ето какво съобщи Венци Стефанов пред Gong.bg.

" Точно Павел Колев ли приказва? Той би трябвало да мълчи и да не си отваря устата. Това е човек, който е привикнал единствено да лапа от футбола. В България елитният футбол дълги години е бил от 16 тима. Борислав Михайлов страдаше поради дейностите на Колев. Много му навреди. Именно поради Павел Колев страната не искаше да работи с БФС. Вместо да приказва и да дава ум, да каже нещо за бургаската спекулация.

Подобни хора нямат място в българския футбол. Нека този човек да замълчи, а не да дава някакви образци. Защото, един вол рие, рие и най-после хвърля на гърба си ". За черното тото ще кажа, че, в случай че има човек, който се занивама с сходно нещо, би трябвало обществено да бъде линчуван. Черно тото е нямало, когато елитният ни футбол се е състоял от 16 тима ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР