Президентът на Славия Венцеслав Стефанов застана до Георги Петков в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов застана до Георги Петков в
Коментари Харесай

Венци: Този футболист извърши безобразие срещу Петков, от ЦСКА не знам как не изнасилиха съдията

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов застана до Георги Петков в днешната конференция на вратаря на “белите ”, като съобщи разочарованието си от случая от мача с ЦСКА - София. Стефанов скочи на управлението на “червените ”, на БФС и на публицистите. Ето какво съобщи той:
 Венци Стефанов: Когото поддържа Славия, той става президент - четете сред редовете Венци Стефанов: Когото поддържа Славия, той става президент - четете сред редовете
“Искам да се знае, че нещата, които се направиха, това с колите за спешна помощ и по този начин нататък, са доста хубави. 7 коли за спешна помощ да има, само че в случай че няма човек, който да свърши това, което свърши Дениз, кел изгода. Второто нещо - безобразието, осъществено от този футболист. Не може да се съпостави с нищо мълчанието на вас, публицистите, на хората, които гледаха мача, на ръководителите в БФС, тъй като първо има засада, след това има удар с ръка в главата,тежко нарушение, няма даже забележка. Дузпа за Славия не се присъжда. Съдията не знам по какъв начин не го изнасилиха управлението на ЦСКА, те какво ли не му вършиха, само че всичко става безмълвно.
10  Пресконференция на Георги Петков
Господа, през днешния ден се е случило с Георги Петков. Повечето от вас знаят, че Жоро за всеки случай потегля с крайници на напред в множеството обстановки. Той не прави това против това “черното ” момче, с цел да не го удари, само че насреща не среща същото нещо.

Първо са хората, грижата за хората, грижата за футболистите. Мога да кажа доста неща и да засегна доста хора ”, съобщи Стефанов, след което си потегли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР