Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели своите очаквания за сблъсъка

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели своите очаквания за сблъсъка
Коментари Харесай

Стефанов: Ще вземем нови играчи

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов показа своите упования за конфликта с Лудогорец на следващия ден. Срещата на " Васил Левски " е от 18:45 часа. Разградчани гостуват на " белите " сред двата плейофа за влизане в групите на Лига Европа с грузинския Торпедо Кутаиси.

" Мач с мач не си наподобява. Никой не би трябвало да разчита и да лежим на това ухо, че те имат мач за влизане в групите на Лига Европа. Дано съдията Георги Димитров да свири правилно ", показа Стефанов пред " Тема спорт ".
 Радостта на Славия след спечелването на Купа България 2018 @@@
За отрицателната серия против първенеца в София босът на белите съобщи: " Не бива да се заблуждаваме. Лудогорец е най-силния тим в България сега. А и в последните години.

Ако имаме опция да даваме такива пари като тях, може би ще бъдем по-добри. Но ние се опитваме да се борим с наши юноши. За толкоз пари - толкоз. Дано да имаме и шанс ", добави членът на Изпълкома на БФС.

За това чакат ли се нови прехвърляния в Славия - входящи и изходящи, той съобщи: " Чакаме Димитър Рангелов да си оправи нещата в Турция. Ще вземем нови играчи ".

Първа лига 6 кръг, неделя 26 август  Славия 18:45  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР