Президентът на Славия Венцеслав Стефанов подкрепи Наско Сираков в атаката

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов подкрепи Наско Сираков в атаката
Коментари Харесай

Венци Стефанов също нападна Домусчиев: Когато Славия беше шампион, ти продаваше платненки


Президентът на Славия Венцеслав Стефанов поддържа Наско Сираков в офанзивата му против притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Припомняме, че преди дни Сираков пусна остра декларация против Домусчиев в отговор на негов коментар, че не утвърждава негова възможна кандидатура за началник на БФС. В нея Сираков се обръща към него с думите " Кирчо от Делиормана " и загатва за купени шампионати. Венци Стефанов добави още нюанс по тематиката.

" Преди време имах достойнството да приказвам с Краля Слънце (б.р. Кирил Домусчиев), само че в този момент очевидно нямам тази чест. Дебело желая да подчертая, че той е основният провинен в българския футбол да не се дава късмет на младите. Той е основният провинен да играят толкоз доста чужденци.

Той прави бразилците българи като за положително утро. Тогава, когато ние бяхме първенци (б.р. Славия през 1996 г.), Кирчо правеше платненки. Нищо че в този момент е милиардер от заеми ", сподели Стефанов пред БГ Он Еър.

Наско Сираков също доизясни гневната си позиция.

" Всеки бърка, единствено Кирил Домусчиев е съвършен. Хубаво е хората да имат някакво чувство. Той постоянно приказва като последна инстанция по всевъзможни въпроси. Очаквам да се появи и в " На кафе " при Гала да изясни по какъв начин се пържат яйца на очи най-правилно ", сподели Сираков, представен от " Тема Спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР