Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира в свой стил

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира в свой стил
Коментари Харесай

Венци Стефанов отново избухна с култов коментар

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов разяснява в собствен жанр претенциите от страна на Ботев (Пловдив) към отсъжданията на Валентин Железов и неговата бригада след конфликта сред двете единайсеторки за Купата на България.

"Първо, съдийството беше съвършено. Второ, по-малко да реват, тъй като на техния стадион въобще не би трябвало да се организират мачове. Защото доста скоро ще стане огромен проблем. Така, както всички тимове играхме и играем на други игрища, по този начин и те да си намерят подобен, където да играят, до момента в който не си създадат стадиона.

Нека покажат някое неверно присъждане на съдията. Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?

Някои от техните играчи бяха като за премиите "Оскар ". Падаха като убити с 45-и диаметър и след това ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш по какъв начин стават и тичат. През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не, камъни, със стотинки...

Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са по-мъжкари от тях. Съдията им бил отговорен ", сподели Стефанов пред "Тема спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР