Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg вчерашните думи

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg вчерашните думи
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Величков да отиде на доктор, само глупости говорят

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg вчерашните думи на Петър Величков, който съобщи, че ще изключи Борислав Михайлов от българския футбол до житов и ще забрани на именития вратар достъпа до всички игрища.

" Ау, мощно съм обезпокоен от " възбраните " на Петър Величков. Той като какъв не разрешава достъпа на Борислав Михайлов до всички игрища? Ако Боби реши да пристигна на стадион " Славия ", Величков ще му забрани ли? Той началник на защитата на стадион " Славия " ли е? Какъв е? Само нелепости приказват, смешно е. Пълен, да не споделям какво.
 Величков: Изхвърлям Михайлов от българския футбол до живот и му не разрешавам достъпа до всички игрища Величков: Изхвърлям Михайлов от българския футбол до живот и му не разрешавам достъпа до всички игрища
Легитимният президент е Михайлов. Откъде-накъде президентът ще се преценява с някакъв, за който са дали своят вот от Стърчи патка (Видинско), Долно изкачване и Русокастро. Стига смехории! Той щял да уволнява и да не разрешава...

Съветвам Величков да отиде на лекар, да се прегледа. Това е диагноза. Имаме положителни доктори. Явно не е добре индивидът, а е хубаво да се стартира лекуване в точния момент. Ако не се вземат ограничения, болесттите се усложняват.

Направиха гозба с грозде! Първо беше в остарелия Изпълком, след това събраха 70 клуба да го изберат в нов Изпълком, също така го прогласиха за изпълнителен шеф, въпреки че няма по какъв начин да си и в Изпълкома, и изпълнителен шеф.

За какво приказваме?! Вероятно медицината ще даде отговор. Като нищо най-после ФИФА ще се намеси, тогава ще забележим министъра и протежетата му какво ще вършат ", съобщи Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР