Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира изказването на старши-треньора на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира изказването на старши-треньора на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Имам пълно доверие на Загорчич, дал съм му цялата спортно-техническа власт

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява изявлението на старши-треньора на " белите " Златомир Загорчич след загубата от Локомотив (Пловдив). В него експертът загатна, че може да подаде оставка и изрази неодобрение от напускането на съществени играчи, както и от неналичието на селекция за новия сезон.

" Заги има цялостната власт и независимост в Славия. Напусна ни Йомов, само че той в никакъв случай не е бил главен футболист. Това, че има контузени или осъдени, се случва на всички тимове. Това значи ли, че би трябвало да имаме 40 играчи? Сега, в случай че притеглим 4-5 футболисти на местата на тези, които са контузени, другата седмица като се възстановят, какво ще вършат? Ще хващат гората ли? Чунчуков той не го искаше и му намерихме тим в Румъния ", разяснява Стефанов пред ежедневника " Тема Спорт ".

" Аз имам цялостно доверие на Загорчич. Дал съм му цялата спортно-техническа власт. Да, и аз желая да сме в челото, само че клубът има политика и тя би трябвало да се следва. Сега поради него върша компромис, ще взема един чужденец. Това е нещо, което твърдо бях решил да не го върша. Мисля, че имаме положителни футболисти. Разчитам на тях. Ще се върне и Дарко Тасевски, ще се оправят и Ради Кирилов, и Емил Стоев.

Разбирам, че с поредицата от слаби резултати се натрупа напрежение и се затормозяват душевен играчите, само че по тази причина са мъже. Трябва компликациите да не ни плашат, а в противен случай, да ги преодоляваме. Една победа ще се отрази ползотворно на тима. Аз не виждам място за терзания. И предходната година не започнахме по най-хубавия метод, само че завършихме трети ", показа Стефанов.
efbet Лига 3 кръг, петък 21 август  Славия 0:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР