Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на шефа на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на шефа на
Коментари Харесай

Венци Стефанов атакува: Хората на Кашай отнеха на Славия 9 точки!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява думите на шефа на съдиите Виктор Кашай по негов адрес.

По-рано денем унгарецът съобщи, че " многото говорене не оказва помощ на българския футбол ". Кашай добави, че в случай че някой е толкоз заинтригуван, може да прекара една седмица с него в Унгария, с цел да види по какъв начин тъкмо работи. Стефанов прикани унгареца да се отнася с по-голямо почитание към хората, които си дават парите за българския футбол.

" Аз мога да му кажа мнението си в Унгария, мога да му го кажа и в България. Ако желае, той да пристигна при мен една седмица и да види по какъв начин се устоя футболен клуб. Ние даваме пари за българския футбол към този момент 28 години. Кашай несъмнено е започвал своята съдийска кариера по това време. Нека се отнася с повече почитание към хората, които си дават парите в нашия футбол. 

Той да си гледа съдиите, на които е началник! Дотук през сезона тимът на Славия е изгубил девет точки от питомците му. Единият арбитър споделя едно, другият - друго, а най-после Славия страда. Отнасям се с почитание към институцията, чакам и иституцията да се отнася с почитание към нас. Мен не ме интересува какво прави в Унгария, желая съдийството в България да е на високо равнище ", съобщи пред Спортал босът на най-стария столичен клуб. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР