Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коменитра в типичния си стил

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коменитра в типичния си стил
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов за мача с Левски: България излиза срещу сборен отбор на Европа и Африка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коменитра в типичния си жанр идното столично дерби с Левски. Чичо Венци се надява този път тимът му да има повече шанс, в сравнение с по време на мача с Ботев (Враца), когато Славия загуби с 0:1.

" Има и такива мачове, като този с Ботев. Нищо съдбовно не се е случило. Не може да върнем времето. Но не трябваше да загубим тези три точки никога. Имахме десетки положения. Но като не вкараш, има закон - ще ти вкарат.

Дано съдията да не ни хапе против Левски, а да свири по разпоредбите. Ако е дал Господ и имаме шанс, може да спечелим. Защото в този мач с Ботев нямахме никакъв шанс.

Изтървахме положения, за които бих се обзаложил 1 на 1000, че нито Галин Иванов ще пропусне, нито Мицански, нито Шивача (визира Момчил Цветанов). Опитни футболисти... То не бяха удари, не бяха офанзиви, не беше знамение... Но като не влиза, не влиза.

България ще играе против събирателен тим на Европа, Южна Америка и Африка. Я има един-двама българи в Левски, я няма. Ние ще си излезем единствено с наши момчета. Нашите футболисти са естествени и играят за естествени неща.

При " сините " има футболисти, които взимат заплати по 20-30 хиляди евро. Това са радикално разнообразни неща - Обертан, Мобертан, все светила. Но това по никакъв метод не трябва да плаши тима. Играели сме против тях, побеждавали сме ги и нека с малко шанс да ги победим отново и да може това, което сътворяваме, да го вкараме ", сподели той пред " Тема Спорт ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР