Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува словесно собственика на ЦСКА

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува словесно собственика на ЦСКА
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ганчев само търси оправдания, Божков никога не е искал да се занимава с футбол

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна словесно притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев, казвайки че той е заставен да се оплаква непрестанно, тъй като " алените " няма по какъв начин да станат първенци.

Ето какво сподели Стефанов за българския футбол и всичко, което е част от него:

" Първенството ни е ясно. Знае се кой ще е първенец и кой ще е втори. През този сезон съдиите свирят по-добре. Не единствено в това състезание, само че и в предходното ненапълно. ЦСКА, до момента в който не стане първи, все ще се оплаква. Ще реве от интернационалното състояние, от климатичните промени, от световното стопляне, от всичко ще реве. Това е! Гриша Ганчев би трябвало да откри с какво да оправдае това, че не е първенец.
 Стефанов за спортните публицисти: Джендъри! Мразя хора, които обичат да се навеждат
Стефанов за спортните публицисти: Джендъри! Мразя хора, които обичат да се навеждат

Явно през днешния ден е решил да употребява главно тази дума

Новият мощен човек, който ще бъде в Левски. Той има опит, знае по какъв начин да работи в такива обстановки. Убеден съм, че ще вкара ред в тима. Познавам Васил Божков от доста години. На него в никакъв случай не му се е занимавало изключително с футбол. Може би в този момент обстановката е такава, че би трябвало да се включи в спасението на Левски.
 Венцеслав Стефанов сподели кого ще продава и къде няма да играе Галин Иванов
Венци Стефанов сподели кого ще продава и къде няма да играе Галин Иванов

" Една гъркиня не знам от кое място изпадна, мъти главата на Стергиакис и неговото семейство "

Премиерът разчита, че ФИФА и УЕФА ще оказват помощ за построяването на най-малко 2-3 съществени стадиона. Примерно в София, Пловдив и Варна. Имаме късмет да вземем семейството. Видяхме, че Украйна и Полша одобриха Европейско състезание. Ние с какво сме по-малки от тях? Стига да сме задружни, само че ние постоянно сме били орел, рак и щука. Дано този път се случи нещо положително.
 Министър Кралев: Домакинство на Мондиал 2030 е постижима цел
Министър Кралев: Домакинство на Мондиал 2030 е постижима цел

" Наясно сме, че би трябвало да осъществим редица критерии на ФИФА "

За Галин Иванов има 2-3 доста съществени предложения. Остава той да реши коя ще избере. Условията, които му се оферират са съществени. Ние сме се разбрали с него. Той е пристигнал без пари, в случай че аз го продам, Славия ще вземе трансферна сума, другояче ще напусне като свободен сътрудник. Антонис Стергиакис ще остане в тима, а с привличането на Давид Муньос селекцията завършва ", сподели Стефанов пред Българската национална телевизия.
 Венци Стефанов: Левски в никакъв случай не е бил толкоз разпасана команда
Чичо Венци: Левски в никакъв случай не е бил толкоз разпасана команда

" Едни събличат треньори, други заключват футболисти в съблекалните, трети ги гонят да ги бият. Това е доста неприятно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР