Президентът на Сирия Башар ал Асад заяви, че Западът се

...
Президентът на Сирия Башар ал Асад заяви, че Западът се
Коментари Харесай

Асад: Сирия и Русия се противопоставят на опитите на Запада да установи хегемония над Близкия Изток

Президентът на Сирия Башар ал Асад съобщи, че Западът се пробва да откри надмощие над Близкия Изток, а Сирия и Русия „ се опълчват на тези опити “, съобщи ТАСС.
Асад направи изказване по време на съвещанието на дипломатическите служащи към Министерството на външните работи на Сирия.
По неговите думи, „ кардиналната позиция, в отбрана на ползите и националния суверенитет, която заема Сирия, е станала причина за войната срещу нея “.
Освен това, той акцентира, че „ сирийците са заплатили скъпо, с цел да провалят заговора на Запада и „ Братя мюсюлмани “, само че цената на съпротивата е по-малка от цената на капитулацията. “
„ Битката не е приключена, тя продължава и предлаганите в този момент филантропични начинания преследват същите цели, които не съумяха да изпълнят терористите “, съобщи Асад.
Сирия, Русия и Иран „ имат огромен принос за сполучливите дейности, които води сирийската войска срещу джихадистите “, означи той.
„ Ние се гордеем с тази голяма поддръжка, която ни оказват нашите другари и братя, в битката с тероризма “, акцентира Башар Асад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР