Президентът на САЩ призна, че първоначално не се е отнасял

...
Президентът на САЩ призна, че първоначално не се е отнасял
Коментари Харесай

Добре Дошли В Бъдещето, Но Няма Да Ви Хареса! Войната Започва И В Космоса! Тръмп Създава Космическа Армада!

Президентът на Съединени американски щати призна, че в началото не се е отнасял съществено към тази концепция, само че след това осъзнал, че това е " отлична концепция ", която може би би трябвало да бъде осъществена. Според специалисти обаче е належащо Съединените щати да отдадат приоритет на укрепването на разузнаването и киберсигурността. Създаването на галактически войски също така би изисквало съществени преобразувания във въоръжените сили и големи разноски.

В момента за галактическата военна стратегия на Съединени американски щати дават отговор най-вече военновъздушните сили. През последните години те организират тестови полети на безпилотен галактически аероплан.

Професорът от Масачузетския софтуерен институт по астронавтика Дейна Нюман, някогашен заместник-ръководител на НАСА, обаче съобщи, че избира космосът да остане колкото се може по-мирно пространство.
" Космосът е за проучвания и за прогрес на човечеството. Трябва да се поучим от нашите неточности на Земята и да запазим Космоса кротичък ", прикани тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР