Президентът на САЩ Доналс Тръмп повече от денонощие няма симптоми

...
Президентът на САЩ Доналс Тръмп повече от денонощие няма симптоми
Коментари Харесай

Тръмп вече няма симптоми и треска

Президентът на Съединени американски щати Доналс Тръмп повече от денонощие няма признаци на коронавирусна зараза, а температурата му е в границите на нормата повече от четири дни. Това заяви BBC, базирайки се на лекуващия доктор на президента Шон Конли. 

President Trump 'free of Covid symptoms and fever', his doctor says
— BBC News (World) (@BBCWorld)
 Ремдесивир изкупен от Съединени американски щати, няма за Европа Ремдесивир изкупен от Съединени американски щати, няма за Европа
Европейските страни са изправени пред дефицит на Ремдесивир, който се употребява за лекуване на COVID-19. Това се случва поради стеснен...
Според доктора президентът сутринта е споделил, че се усеща отлично. „ Към днешния ден няма температура повече от четири дни, няма признаци повече от 24 часа, не е имал потребност и не е получавал кислородна поддръжка от момента на хоспитализацията “, показва Конли.
По негови данни в проучванията на кръвта, взета в понеделник, е доказано съществуване на Той разясни, че вечерта на 1 октомври, когато стана известно за болестта на президента не е имало антитела в кръвта му. Основните витални индикатори, в това число равнището на засищане с О2 и дихателната периодичност, остават постоянни и в естествени граници. Специалистите ще продължат да наблюдават от близко здравословното положение на президента, заключи Конли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР