Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в навечерието на срещата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в навечерието на срещата
Коментари Харесай

Тръмп за срещата с Путин: Всичко ще бъде прекрасно

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в навечерието на срещата си с съветския президент Владимир Путин, че „ всичко ще бъде прелестно “ и че „ положителните връзки с Русия – това не е неприятно, а добре “.
„ Скоро ще се срещна с Путин. И всичко ще бъде отлично... Тези глупави хора, по какъв начин да им бъде обяснено, че положителните връзки с Русия, с Китай, с която и да е друга страна – това е нещо хубаво, а не неприятно “, сподели Тръмп на протест в Монтана.
Срещата сред двамата държавни глави ще се организира на 16 юли в Хелзинки. От Кремъл оповестиха, че на срещата ще бъдат обсъждани вероятностите за по-нататъшното развиване на двустранните връзки, настоящи въпроси от интернационалната конюнктура. Москва категорично акцентира, че за Крим няма да става и дума, тъй като това било „ вътрешна работа “ на Русия.
Срещата в Хелзинки ще бъде първата директна среща Путин-Тръмп отвън диалози по време на интернационалните конгреси като срещата на Г2- в Хамбург предходната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР