Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че пълната денуклеаризация

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че пълната денуклеаризация
Коментари Харесай

Тръмп: Пълната денуклеаризация на Северна Корея вече е започнала

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че цялостната денуклеаризация на Северна Корея към този момент е почнала, съобщи Ройтерс.

"Те стопираха да изстрелват ракети, включително и балистични. Те унищожават техния ракетен полигон. Те го взривяват. Те към този момент взривиха един от най-големите им изпитателни полигони, в реалност четири от техните огромни изпитателни полигони и най-голямото нещо ще бъде тоталната денуклеаризация, която към този момент стартира да се случва ", сподели Тръмп на съвещание с членове на кабинета си в Белия дом.

Вчера американският министър на защитата Джеймс Матис бе запитан дали Северна Корея е направила нещо по пътя към денуклеаризацията след историческата среща сред Ким Чен-ун и Доналд Тръмп на 12 юни. Матис сподели, че не му е известно сходно нещо и добави, че "се намираме напълно при започване на процеса и подробните договаряния към момента не са почнали ". Той сподели, че не би очаквал това на този стадий.

Днес Матис бе до Тръмп, когато той направи това изявление.

Базираната в Съединени американски щати група за наблюдаване на дейностите на Северна Корея - "38 Норт ", сподели в края на предходната седмица, че няма признаци за никаква интензивност за заличаване на севернокорейските ракетни полигони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР