Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че може да отмени

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че може да отмени
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заяви, че може да отмени срещата с Путин в Аржентина

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че може да анулира плануваната среща с съветския президент Владимир Путин по време на срещата на върха на Г-20 в Аржентина поради случилото се в Керченския пролив, предадоха международните организации.

В изявление за в. " Вашингтон пост " Тръмп съобщи, че чака " цялостен отчет " от своя екип по национална сигурност по отношение на случая.

В неделя Русия откри огън против украински военни кораби, след което задържа плавателните съдове и екипажите им покрай Крим - анексиран от Москва през 2014 година

Тръмп сподели, че отчетът ще има решаващо значение за това дали ще се срещне с Путин . " Не одобрявам тази експанзия. Изобщо не желая тази експанзия ", съобщи той.

Американският президент би следвало да се срещне с съветския си сътрудник в коридорите на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, която ще се състои в петък и събота.-->

Съветникът на Тръмп по въпросите на националната сигурност Джон Болтън съобщи пред публицисти, че на срещата с Путин ще бъдат разисквани тематиките за сигурността, контрола над въоръжаването, Близкия изток и Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР