Президентът на САЩ Доналд Тръмп задълбочи мистерията около това, защо

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп задълбочи мистерията около това, защо
Коментари Харесай

Тръмп добави към мистерията около спешното привикване на Майк Пенс от Ню Хемпшир

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп задълбочи мистерията към това, за какво вицепрезидентът Майк Пенс ненадейно анулира визитата си в  Ню Хемпшир по-рано тази седмица, написа Блиц.

Тогава бе обяснено, че става въпрос за държавен проблем и всичко ще стане ясно " след към две седмици ".

По-рано самолетът на американския вицепрезидент бе върнат по неотложност във Вашингтон, до момента в който той летеше към Ню Хемпшир, където Пенс трябваше да взе участие в събитие, отдадено на битката с опиатите. Връщането на Пенс във Вашингтон съответства с момента, в който целия свят научи за гибелта на 14-те моряци на съветската подводница " Лошарик ". 

" Беше доста забавен проблем. Ще разберете след две седмици ", сподели Пенс. 

Сега президентът, прочут със своите постове в Туитър по всевъзможни въпроси, отхвърли да намекне защо точно става на въпрос. " не мога да ви кажа. Но нямаше нищо общо с Белия дом. Имаше проблем. Няма да ви споделям какъв беше казусът, само че ще разберете след седмица, две ", сподели Тръмп. 

Шефът на администрацията на Белия дом сподели пред кореспонденти, че " ще минат седмици " преди повода да може да бъде разкрита. 

Странната обстановка стартира по обедно време в Съединени американски щати, когато представител на Пенс излезе на сцената по време на събитието в Ню Хемпшир и сподели, че визитата на вицепрезидента е анулирана. " Еър Форс 2 летеше насам. Но е бил извикан назад по неотложност. Вицепрезидентът е бил помолен да се върне във Вашингтон ", сподели Ранди Гентри. 

От офиса на Пенс прецизираха даже, че самолетът на Пенс даже не бил изхвърчал.  При това вицепрезидентът към този момент бил на борда на самолета, когато пътуването било анулирано. 

Главният заместник-секретар в Белия дом Хоган Гидли се опита да успокои всички, казвайки пед група публицисти, събрали се в коридора пред офиса му, че " няма причина за терзание ". " Изскочило е нещо, което е изисквало вицепрезидента да остане във Вашингтон. Няма мотив за терзания ", разясни той. 

По думите му, Пенс не се е срещал с Тръмп в Овалния офис. Той също по този начин не разкри за какъв проблем става на въпрос. 
 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР