Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува медиите, заявявайки, че те

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува медиите, заявявайки, че те
Коментари Харесай

Тръмп: Медиите отказват да говорят за успехите ми


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува медиите, заявявайки, че те не отразяват триумфите на неговото държавно управление и силата на политическата му база.
„ Фалшивите новинари отхвърлят да приказват какъв брой огромна и мощна е базата ни. Те отразяват подправени изследвания и оповестяват подправени вести.

Въпреки отрицателното отразяване, ние се оправяме добре – никой не може да ни победи. Ще създадем Америка още веднъж велика “, написа Тръмп в профила си в обществената мрежа „ Туитър “.
Той съобщи това, откакто ратифицира закона за реформиране на данъчната система в Съединени американски щати, отбелязвайки първата победа на администрацията си в Конгреса. Тръмп постоянно нападна медиите като разпространители на „ подправени вести “ поради това, че отразяват с отрицателен нюанс дейностите му.
В. " Индипендънт " обаче напомня, че Доналд Тръмп е американският президент с най-нисък % утвърждение в първата година от мандата си. Статистиката се води от 1945 г./ segabg.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР