Президентът на САЩ Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си
Коментари Харесай

Тръмп отново отрече руската връзка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си и Белия дом от следствия някогашен началник на предизборната му акция Пол Манафорт. Републиканецът съобщи, че нарушаванията, в които е упрекнат Манафорт, са отпреди години и настоя, че няма съглашателство сред предизборния му екип и Русия, съобщи CNN.

В отговор на новината, че проверяващият взаимоотношенията сред предизборния екип на Тръмп и Русия специфичен прокурор Робърт Мълър е повдигнал обвинявания на Манафорт и на различен помощник от хората му, президентът се опита бързо да насочи публичното внимание в друга посока.



Toй попита в Тwitter за какво Хилари Клинтън и Демократическата партия не са център на следствието. "Съжалявам, само че това е отпреди години, преди Пол Манафорт да е бил част от предизборната акция на Тръмп. Защо обаче Мошеничката Хилари и демократите не са фокусът??? ", написа Тръмп в обичания Twitter.

Sorry, but this is years ago, before Paul Manafort was part of the Trump campaign. But why aren't Crooked Hillary & the Dems the focus?????
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 30 октомври 2017 година
По-нататък той добави: "Също по този начин, НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО! "

....Also, there is NO COLLUSION!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 30 октомври 2017 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР