Президентът na САЩ Доналд Тръмп отрече да е виждал доклад

...
Президентът na САЩ Доналд Тръмп отрече да е виждал доклад
Коментари Харесай

Тръмп отрече да е предупреждаван за COVID-19 през ноември от разузнаването

Президентът na Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли да е виждал отчет на разузнаване, с който през ноември е бил предизвестен за разпространяването на ковид.

На въпроса по кое време тъкмо е научил за заплахата, заложен по време на брифинга на Белия дом в сряда, Тръмп сподели пред кореспонденти, че е било към края на януари.

Припомняме, че се появиха информации за сходен отчет.

Той още веднъж упрекна в сряда Световната здравна организация, че е подценила опасността от ковид, както и че не третира еднообразно всички страни.

Преди това го направи в профила си в "Туитър ", откъдето безусловно упрекна СЗО в издънка.

Заради това Тръмп заплаши със прекъсване на финансирането, поради което бе подложен на критика, че в този момент не е време за сходни закани.

Той също по този начин по-рано към този момент подлага на критика бавните реакции на Пекин по оповестението на данните. Тогава съобщи, че би желал да е знаел по-рано истината.

Припомняме, че необятната международна общност разбра за болестта чак в края на декември 2019 година.

Съществува версия, която се жигосва като тайна доктрина, че военните на Съединени американски щати, които са провеждали взаимни учения с китайските си сътрудници тъкмо в град Ухан през есента на предходната година, са основали лабораторно вируса.

По време на брифинга, Тръмп даде информация каква здравна техника към този момент е налична за лечебните заведения в Съединени американски щати, както и какви медикаменти се тестват сега от експертите с вярата, че ще лекуват и болни от ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР