Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново заяви, че не е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново заяви, че не е
Коментари Харесай

Тръмп: Не е имало никакъв таен сговор между предизборния ми щаб и Русия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж съобщи, че не е имало никакъв скришен сговор сред предизборния му щаб и Русия и добави, че не е обезпокоен, макар самопризнанията на някогашен негов консултант, съобщи Франс прес.

 © Българска телеграфна агенция
" Абсолютно никакъв сговор ", отговори Тръмп на журналистически въпрос за решението на някогашния му консултант по въпросите на националната сигурност Майкъл Флин, който през вчерашния ден се призна за отговорен по обвиняване, че е излъгал ФБР за контактите си с тогавашния съветски дипломат.

" Това, което стана ясно, е, че не е имало никакъв сговор, никакъв. Не е имало безусловно никакъв сговор ", отвърна изрично президентът на Съединени американски щати в градината на Белия дом.

Освен че направи признание, през вчерашния ден Флин се съгласи да сътрудничи на следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за възможен сговор сред Русия и акцията на Тръмп предходната година.
 Бивш консултант на Тръмп призна, че е излъгал ФБР за връзките с Русия Бивш консултант на Тръмп призна, че е излъгал ФБР за връзките с Русия
В следствието за възможна съветска интервенция в американските президентски избори настъпи поврат. Една от основните фигури - Майкъл Флин, съобщи, че е излъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР