Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че лидерът на малцинството

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че лидерът на малцинството
Коментари Харесай

Тръмп: Ревльото Чък лъже, че имам избухлив характер

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че водачът на малцинството в Сената Чък Шумър е излъгал, когато той и ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси го нападнаха по време на среща за границата , че има " експлозивен темперамент " .

 Тръмп се срещна с демократите за шътдаун
Тръмп се срещна с демократите за шътдаун

Трудни договаряния

" Ревльото Чък сподели обичаната си неистина, когато употребява общоприетото си изявление, че аз " бутам по масата и напущам стаята. Той има експлозивен темперамент ". Защото аз знаех, че ще каже това, и откакто Нанси разгласи, че са срещу гранична сигурност, аз учтиво им споделих сбогом и напуснах, не съм удрял ", написа Тръмп в " Туитър ".

Президентът разказа срещата като " цялостна загуба на време ", откакто демократите още един път отхвърлиха да одобрят финансиране за гранична стена.

 Демократите се прицелват в данъчните заявления на Тръмп
Демократите се прицелват в данъчните заявления на Тръмп

Да разгласяват последните си 10 данъчни заявления

Тръмп разгласи още, че има " огромно единение " сред републиканците от Сената и Камарата на представителите, макар че " подправените медии " се пробват да показват нещата по друг метод.

Американският водач съобщи, че ще пропусне конференцията в Давос , в случай че държавното управление остане затворено поради липса на финансиране.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР