Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е имал много

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е имал много
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е разговарял по телефона с новоизбрания мексикански президент

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че е имал доста " добра полемика " с новоизбрания мексикански президент Андрес Мануел Лопес Обрадор и предвижда, че в бъдеще двете страни ще имат доста положителни връзки, съобщи Франс прес и Българска национална телевизия.

Американският президент Тръмп добави, че диалогът е траял половин час.

" Мисля, че той ще се опита да ни помогне на границата ", добави Тръмп пред публицисти, отразяващи неговата среща с гостуващия му министър председател на Холандия Марк Рюте.
Тръмп споделя още, че е приказвал с Лопес Обрадор за търговията, за съглашението НАФТА, за настрана комерсиално съглашение единствено сред Съединени американски щати и Мексико, съобщи Асошиейтед прес.

Лопес Обрадор съобщи, че е разговарял с американския президент за комерсиално съглашение за планове за развиване, които ще основат работни места и по този начин ще понижат миграцията, съобщи Ройтерс. Амло, както е прочут мексиканският президент, добави, че тонът на диалога е бил „ оправдателен “.

Тръмп сподели още, че американски представители скоро ще се срещнат с европейски сътрудници, с цел да обсъдят разногласието по отношение на митата, съобщи Ройтерс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР