Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля да откаже участие в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля да откаже участие в
Коментари Харесай

Пореден скандал между демократите и Тръмп - този път заради Fox News

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп обмисля да откаже присъединяване в диспути по малките екрани, поддържащи демократите. Решението му е в отговор на решението на демократите да не вземат участие в президентския спор на поддържащия Тръмп републиканците канал Fox, написа БГНЕС.
Както нормално, Тръмп реагира на това в Twitter: " Демократите преди малко отстраниха Fox News от присъединяване в диспути (като част от президентската конкуренция през 2020 година) Е, тогава мисля да направя същото с подправените вести и радикалните леви демократи в президентската конкуренция ".

Democrats just blocked @FoxNews from holding a debate. Good, then I think I’ll do the same thing with the Fake News Networks and the Radical Left Democrats in the General Election debates!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 март 2019 година
Вчера, 6 март, ръководителят на Националния комитет на Демократическата партия Том Перес съобщи, че телевизия Fox не може да организира почтени диспути, поради информацията, оповестена в списание New Yorker за хипотетични " несъответствуващи връзки " сред Тръмп и екипа му с телевизионния канал. Става въпрос за диспути в първичните избори, когато се излъчва единната последна кандидатура на съответната партия.
Конкретно в New Yorker се споделя по какъв начин на Fox News било разрешено авансово да заеме позиция без инспекция при пиар акция на Тръмп, в която той кара мотор до Рио Гранде и се основава подстрекателство от неотложна нужда за градеж на ограда по границата с Мексико. Последвало и извънредно изявление на Тръмп за телевизионния канал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР