Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща "специален" Ден на независимостта

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща "специален" Ден на независимостта
Коментари Харесай

Тръмп обеща специален Ден на независимостта тази година с военен парад

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание "специален " Ден на независимостта тази година. На 4 юли военни самолети и танкове ще вземат участие в церемониал във Вашингтон по случай националния празник, съобщи Българска телеграфна агенция.

По принцип Денят на независимостта е считан за аполитичен ден в Съединени американски щати. Президентът обаче разгласи, че ще бъде в центъра на празненствата тази година, като ще произнесе тирада пред мемориала на Линкълн в столицата, и си навлече рецензии. Този 4 юли "ще бъде доста друг, той ще бъде специфичен ", увери Тръмп публицисти в Белия дом.

Той довери, че в спиране на традицията тази година "над нас ще прелетят самолети, най-хубавите изтребители в света, (и) ще имаме няколко танка ". По-рано Тръмп стартира концепцията за боен церемониал във Вашингтон на 4 юли или на 11 ноември, както на 14 юли в Париж.

Той обаче бе заставен да се откаже след дискусия за цената. Общинските управляващи също така се оповестиха срещу предлагането.

Най-малко два танка към този момент са пристигнали във Вашингтон дружно с още четири военни автомобила, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на собствен фотограф, който ги е видял.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР