Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който заболя от COVID-19, вече

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който заболя от COVID-19, вече
Коментари Харесай

Тръмп пребори К-19, връща се в надпреварата за Белия дом с...

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който заболя от COVID-19, към този момент не съставлява заплаха за близките, разгласи лекарят му Шон Конли, съобщи Би Би Си.

Тръмп се обърна към свои последователи от балкона на Белия дом, като съобщи, че се усеща доста добре и даде обещание имунизацията против ковид скоро да бъде подготвена.

Лекарите на Тръмп увериха, че той към този момент може да взе участие в обществени събития. До президентските избори, планувани за 3 ноември, евентуално ще се състоят още два кръга диспути с съперника му от Демократическата партия Джо Байдън.

Обръщението от балкона на Белия дом се счита за тирада на президента и може да се счита за обновяване на предизборната акция. Към Тръмп към този момент са отправяни рецензии, че прави политически изказвания то Белия дом като част от акцията.

Митингът на поляната пред Белия дом беше проведен от фонда Blexit, който се пробва да завоюва поддръжка за Републиканската партия измежду афроамериканците и испаноезичните американци.

Тръмп даде обещание в понеделник да взе участие на избирателен протест във Флорида. Според допитванията до публичното мнение, резултатите в този основен щат са мъчно предсказуеми, а без гласовете от Флорида е извънредно мъчно да бъде извоюван президентски мандат.

Проучване на ABC News/Ipsos демонстрира, че едвам 35% от американските гласоподаватели утвърждават дейностите на Тръмп в битката с епидемията от новия ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР