Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания не

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания не
Коментари Харесай

Семейство Тръмп оцениха идеите на деца за Хелоуин


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания не се облякоха в хелоуински костюми, само че оцениха непознатите хрумвания на моравата край Белия дом. Те направиха специфичен празник по мотива за деца.

Ученици от разнообразни учебни заведения, скаути и деца на военнослужещи участваха в празненството. По случай Хелоуин фасадата на Белия дом хвана "паяжина" с големи черни паяци. Президентската двойка радостно посрещнаха децата, дадоха им дарове и отделиха внимание на всеки дребен клиент. Американският президент и първата дама ги нагостиха със сладки, които бяха приготвени особено в кухнята на Белия дом, и бонбони.

Двамата с интерес разглеждаха костюмите на децата и родителите им, които се бяха постарали да приготвят зрелищни дрехи. Някои от тях съумяха да удивят първата двойка на Съединени американски щати, а Мелания, която нормално е индиферентна и сдържана, не скриваше възприятията си и откровено се радваше на креативната досетливост на децата и техните родители в избора на празничните носии, написа spletnik.ru. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР