Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп и Мелания на четиридневна държавна визита в Япония

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп са на четиридневно посещаване в Япония . Визитата стартира през днешния ден в Токио, осведоми ДПА.

Той ще се срещне с японския министър председател Шиндзо Абе и с новия император на Япония Нарухито. Тръмп и брачната половинка му са първите държавни посетители на Япония, откогато Нарухито седна на трона на 1 май . Белият дом оповестява, че визитата идва в " исторически миг за Япония " и показва, че съюзът сред Токио и Вашингтон в никакъв случай не е бил по-силен.
 Първа демонстрация на Нарухито
Първа демонстрация на Нарухито

Императорското семейство на Япония

Американският водач написа в " Туитър " от президентския аероплан Air Force One, че чака да се срещне с японския император и да разиска комерсиалните и военни връзки с премиера Абе.

Двамата водачи ще проведат диалози в понеделник. Очаква се да беседват за търговията и КНДР.

Високопоставен американски представител съобщи, че ще бъдат обявени някои неща по време на визитата, само че не разкри детайлности. Източникът разясни, че задачата на визитата не е задълбочаване на комерсиалните връзки, а по-скоро Тръмп ще е посетител на японското императорско семейство. Президентът на Съединени американски щати ще се срещне с Нарухито и императрица Масако в понеделник. Вечерта ще бъде проведен държавен прием.

В неделя Тръмп и Абе ще играят голф и ще гледат сумо мач.

Междувременно американският общественик написа в " Туитър ", че " същинската комерсиална война стартира преди 30 година и ние изгубихме . Това е нова светла ера, епохата на просвещението. Повече няма да губим ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР