Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Документален филм описва президента Тръмп като зловреден нарцис

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е "злокачествен нарцисист ", твърди американски документален филм, основан на диалози с психолози, заяви Българска телеграфна агенция.

"Негоден: логиката на психиката на Доналд Тръмп " - това е заглавието на кино лентата, който от през днешния ден е в интернет.

Авторите му настояват, че не са политически пристрастни, макар че Съединени американски щати са в предизборна акция. Интервюираните във кино лентата психолози твърдят, че е техен лекарски дълг да предупредят американската общност какво е душевното здраве на Тръмп. Според един от тях, Джон Гартнър, президентът на Съединени американски щати ясно демонстрира четири признака на недоброкачествен егоизъм, "най-разрушителия " вид държание: параноя, самовлюбеност, противообществен темперамент и садизъм.

"Този вид управници се появяват в цялата история на човечеството и постоянно са извънредно пагубни ", декларира Гартнър и отбелязва, че същата диагноза е била сложена на Хитлер, Сталин и Мусолини.

В неотдавна оповестена книга племенницата на президента Мери Тръмп, която също е психолог, го дефинира като самовлюбен измамник. "Патологиите на Доналд са толкоз сложни и постъпките му постоянно са толкоз необясними, че за слагане на цялостна диагноза би била нужна цяла поредност от психически и неврофизиологически проби, които той в никакъв случай няма да одобри ", счита тя.

В документалния филм с изключение на с психолози са водени диалози с адвокати, историци, някогашни разузнавачи и някогашни съветници на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР