Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън ще премине рутинен медицински преглед

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че през днешния ден ще премине медицински обзор във военна болница в предградие на щата Мериленд, съобщи Ройтерс. Агенцията отбелязва, че резултатите от прегледа, ще бъдат деликатно следени, защото 81-годишният президент се стреми да бъде избран отново на изборите през ноември.

Белият дом заяви, че по-късно през днешния ден ще разгласява документално обобщение на рутинния годишен медицински обзор на президента.

Тазгодишният медицински обзор се прави в миг, когато демократът Байдън и 77-годишният някогашен президент от Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се приготвят да се изправят един против различен на президентските избори на 5 ноември.

Последният останал противник на Тръмп в битката за президентската номинация на републиканците, 52-годишната Ники Хейли, съобщи, че и двамата са прекомерно възрастни, с цел да влязат още веднъж в Белия дом, и би трябвало да бъдат подложени на проби за инспекция на когнитивните им качества. 

При миналогодишния обзор на Байдън лекарите оповестиха, че той е здрав и " кадърен да извършва отговорностите си ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР