Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Американският президент и първата дама на САЩ се простиха с кралица Елизабет II


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и първата дама Джил Байдън отдадоха респект на кралица Елизабет Втора. Байдън отиде през днешния ден в Уестминстър хол в Лондон, където продължава поклонението пред кралицата. Американският водач се прекръсти и постави ръка на сърцето си, застанал безмълвно до ковчега. Със семейство Байдън бе и посланикът на Съединени американски щати Джейн Хартли.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 152
Американският президент и брачната половинка му се разписаха в съболезнователната книга.



Тази вечер Байдън ще участва на приема в Бъкингамския замък, който дава крал Чарлз Трети, а на следващия ден ще е измежду високопоставените посетители на държавното заравяне на кралицата в Уестминстърското абатство. Той е един от многото международни водачи, пристигнали в Лондон, с цел да отдадат респект на кралицата, която умря на 8 септември на 96-годишна възраст след 70 години на трона.



Стотици хиляди опечалени чакат с часове на опашка, с цел да минат около ковчега на кралицата, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР