Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че в близко време

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че в близко време
Коментари Харесай

Светът на нокти! Байдън праща войски в Източна Европа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че " в близко време " ще трансферира американски войски в източноевропейски и натовски страни, предадоха международните организации.

Пентагонът е сложил към 8500 бойци в подготвеност за допустимо разполагане в Европа на фона на скупчването на съветски войски до границата до Украйна.



" Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа и в страните от НАТО. Не доста ", съобщи американският президент пред публицисти при слизането си от самолета на връщане от щата Пенсилвания, заяви Франс прес.

Байдън обаче повтори, че не става дума за изпращане на войски в Украйна, която не е членка на военния съюз.

Изпращането на войски в страните от източната част на Европа ще е средство за спомагателен напън върху съветския президент Владимир Путин, който съгласно американците може да нападне Украйна през февруари, отбелязва Агенция Франс Прес.
Свързани вести Байдън заплаши с лични наказания Путин, в случай че нахлуе в Украйна Байдън успокои Зеленски: Ако Русия нападне, ще "отговорим уверено " Путин и Байдън се захапаха за Украйна, само че дадоха обещание мир
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР