Президентът на САЩ Джо Байдън започва да разбира, че ще

...
Президентът на САЩ Джо Байдън започва да разбира, че ще
Коментари Харесай

Шефът на руската Дума: Байдън и US сенатори напомпиха Украйна, те са виновниците за всичко

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън стартира да схваща, че ще би трябвало да дава отговор за протичащото се в Украйна. Това е мнението на ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, което той изрази в своя Telegram канал.

" Във Вашингтон има нервност. От сенатори до президента. Байдън стартира да схваща, че ще би трябвало да дава отговор за протичащото се в Украйна. Целият свят стана очевидец по какъв начин Путин опита го убеди, че би трябвало да се откри решение на проблемите със сигурността, само че Байдън не смяташе за допустимо да влезе в разговор ", счита Володин.

Той акцентира, че международната общественост би трябвало да осъзнае, че отговорността за милитаризацията и нацификацията на Украйна е на американския президент Джо Байдън, американските сенатори и конгресмени.

" Време е международната общественост да осъзнае кой в действителност е отговорен за милитаризацията и нацификацията на Украйна. Байдън, американските сенатори и конгресмени бяха основатели на тези решения ", написа Володин.

" Те са тези, които направиха закононарушения против човечеството и би трябвало да бъдат изправени пред съда ", добави политикът.

Така, акцентира Володин, " силовото решение в Украйна можеше да бъде избегнато ".

" Но точно по виновност на Съединените щати Украйна беше напомпана с оръжия, които попаднаха в ръцете на националистите. Днес те употребяват цивилното население като жив щит, не им разрешават да изоставен зоната на военни дейности, като ги вземат за заложници, обричайки хората на страдалчество и гибел ", сподели той.

В същото време, уточни Володин, водачите на европейските страни " трябваше от дълго време да са посочили самостоятелност и воля " и прикани Съединени американски щати и НАТО да спрат милитаризирането на Украйна, с цел да се избегне злополука в Европа.

Володин добави още, че аргументите за нервността на Вашингтон са явни през днешния ден. И по този начин, акцентира той, " глобите против Русия не проработиха ", обществото се сплоти към президента на Руската федерация, Украйна " излезе отвън надзор ", а възходящите цени на силата и горивата чупят върхове освен в Съединените щати, само че и в Европа.

" Стана явно за всички: офанзивите против Путин имат за цел да унищожат Русия. Както се оказа, вие въобще не познавате народа на нашата страна ", сподели Володин, обръщайки се към западните политици.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР