Президентът на САЩ Джо Байдън смята, че руският президент Владимир

...
Президентът на САЩ Джо Байдън смята, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Байдън със сензационни думи за Путин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън счита, че съветският президент Владимир Путин е разчитал на " разпадането на НАТО ", откакто е почнал военна интервенция в Украйна, както и на поддръжката на рускоговорящите украинци, които да приветстват съветските военни. Нищо от това не се е случило и страните от НАТО имат " по-добри връзки " от всеки път, съобщи президентът на Съединени американски щати пред RBS NewsHour, съобщи БГНЕС.

Джо Байдън счита, че " Путин няма по какъв начин да се оправи с това " и че той " към този момент е изгубил Украйна ". Той също по този начин назова по-ранното си заричане към Съединени американски щати да поддържа Украйна " толкоз дълго, колкото е належащо ", неопределен ангажимент.
-->
Владимир Путин уточни разширението на НАТО като една от аргументите за започване на войната в Украйна. През септември представителят на президента Дмитрий Песков съобщи, че решението за приканване на резервистите на военна работа е било взето поради " фактическото присъединяване " на НАТО в руско-украинския боен спор. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР