Президентът на САЩ Джо Байдън днес обяви, че Вашингтон ще

...
Президентът на САЩ Джо Байдън днес обяви, че Вашингтон ще
Коментари Харесай

Над 500 нови санкции срещу Русия, обяви Байдън

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън през днешния ден разгласи, че Вашингтон ще наложи над 500 нови наказания, ориентирани против Русия, в устрема си да засилят натиска върху Москва във връзка втората годишнина от войната в Украйна.

Вашингтон ще наложи и нови експортни ограничавания на близо 100 организации за даване на поддръжка на Русия и ще предприеме дейности за по-нататъшно понижаване на съветските доходи от продажби на енергийни източници, гласи изказване на Байдън.

Мерките имат за цел да потърсят отговорност от Русия за войната и гибелта на опозиционния водач Алексей Навални, съобщи Байдън в миг, когато Киев е изправен пред изострен дефицит на муниции, а американската военна помощ се бави с месеци в Конгреса, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Те ще подсигуряват, че Путин ще заплати още по-висока цена за експанзията си в чужбина и репресиите вкъщи “, сподели Байдън за глобите.

Мерките ще бъдат ориентирани към лица, свързани с изпращането на Навални в пандиза, както и с финансовия бранш на Русия, отбранителната индустриална база, мрежите за доставки и лицата, които заобикалят глобите на разнообразни континенти, сподели още президентът на Съединени американски щати.

„ Две години след началото на тази война народът на Украйна продължава да се бори с голям кураж. Но (украинците) изпитват дефицит на муниции. Украйна се нуждае от повече доставки от Съединените щати, с цел да удържи против непрестанните офанзиви на Русия, които се подкрепят от оръжия и муниции от Иран и Северна Корея “, уточни Байдън и добави: „ Ето за какво Камарата на представителите би трябвало да одобри двупартийния законопроект за допълнение на националната сигурност, преди да е станало прекомерно късно. “

„ Американският народ и хората по света схващат, че залогът на тази битка надалеч надвишава Украйна “, съобщи президентът Джо Байдън в изказване, в което разгласи глобите, съобщи Асошиейтед прес. „ Ако Путин не заплати цената за породените от него гибел и опустошения, той ще продължи да работи. А разноските за Съединените щати – дружно с нашите съдружници и сътрудници от НАТО в Европа и по света – ще нарастват “, сподели още американският държавен глава.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР