Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че специалните сили на

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че специалните сили на
Коментари Харесай

Вучич: Целта на Прищина е да прогони сърбите от цяло Косово

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че специфичните сили на косовската полиция са почнали да арестуват сърби на юг от Ибър и, че задачата на Прищина е да прогони сърбите от цяло Косово, оповестява.

" Ако се проучват тези неща незадълбочено, не е добре, нещата са по-сериозни. Курти смени решението, позволява влизането на артикули с непознати номера, а някой замислял ли се е какъв брой е безочливо. Решението значи, че не можете да внасяте самун в Рашка, нито О2 в болничното заведение, даже не можете да внасяте вода. Но по тази причина сте добре пристигнали, в случай че би трябвало да печелите пари за задгранични компании. Защо не ги е позор да се хвалят с сходно решение ", добави Вучич.

Той акцентира, че Сърбия е в сложна обстановка.

" Ние сме сами в това, би трябвало да разберем личните си сили. Някой би трябвало да извършва сложни задания в името на жителите в най-трудните условия. Моля хората да схванат, че страната е в тежка обстановка. Ние сме под най-трудния напън. Ние приказваме единствено с груповия Запад по въпроса за Косово и Метохия. После се чудите по какъв начин можете да говорите с някой, с който няма диалог. Вижте изявленията на Ескобар, ще разберете всичко и ще видите в каква ужасна обстановка е Сърбия “, сподели Вучич.

„ На Запад считат, че е допустимо терорът против сърбите да продължи “, разяснява още Вучич.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР