Президентът на Сърбия Александър Вучич публикува в социалните мрежи снимка

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич публикува в социалните мрежи снимка
Коментари Харесай

Шарл Мишел посети Сърбия, приготви кебапчета с президента Александър Вучич

Президентът на Сърбия Александър Вучич разгласява в обществените мрежи фотография по какъв начин с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел подготвя кебапчета след формалните срещи през вчерашния ден, оповестява вестник "Курир ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Заедно приготвихме кебапчета .

Благодаря на Шарл Мишел за визитата и за поддръжката за европейското бъдеще на Сърбия ", написа Вучич под фотографията, оповестена в Instagram.

По-рано, по време на обръщението си след срещата с ръководителя на Европейския съвет, Вучич разкри какво ще бъде менюто на вечерята.

Той сподели, че е решил предястието, главното ядене и десертът да бъдат от месо.

"Не можем да предложим на ръководителя Мишел по-добра риба от тази, която той може да яде във Франция. Тъй като за първи път нито ръководителят Мишел, нито който и да било от неговата делегация имат някакви претенции,

довечера с положително сръбско месо ще дискутираме за всичко ", съобщи Вучич.

Вучич и Мишел посетиха през вчерашния ден Научно-технологичен парк, а по-късно имаха значима среща, на която разговаряха за европейското бъдеще на Сърбия и глобите против Русия. Сръбският президент написа в Instagram, че визитата на Шарл Мишел в този миг е от огромно значение за Сърбия.

"Още един път акцентирах, че Сърбия е избрала европейския път и нашата цел е пълноправното участие в Европейския съюз .

Разговаряхме за всички основни политически въпроси, за световната обстановка и обстановката в района. Заявих, че сме дали всичко от себе си, с цел да запазим мира и стабилността и че изцяло могат да разчитат на Република Сърбия ", написа Вучич в Instagram. Той също по този начин благодари за всеки тип помощ, която Европейски Съюз оказва на Сърбия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР