Президентът на Сърбия Александър Вучич проведе среща в Пекин с

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич проведе среща в Пекин с
Коментари Харесай

Вучич: В Китай се чувствам като у дома си, нетърпелив съм да се видя със Си

Президентът на Сърбия Александър Вучич организира среща в Пекин с ръководителя на Китайския народен комитет Ван Хунин и акцентира, че в Китай се усеща като вкъщи си.

„ Благодаря ви за гостоприемството и за изключителното посрещане. В Китай в действителност се усещам като вкъщи си. Точно както последния път, когато се срещнахме, още веднъж ще мога да науча доста от вас “, сподели Вучич, представен от " Данас ".

Той добави, че чака с изключително неспокойствие срещата си с китайския президент Си Дзинпин, тъй като това е опция да изрази благодарността си освен за другарството, само че и за поддръжката на Китай към Сърбия във всяко отношение.

По-рано докладчикът на Европейския парламент за Косово Виола декор Крамон съобщи, че визитата на сръбския президент в Китай " би трябвало да бъде сигнал за Европейския съюз ".

Фон Крамон сподели, че до момента в който други политици са се срещали в Тирана като част от срещата на върха на Берлинския развой, Вучич е избрал да посети Пекин.

„ Докато всички се събират за Берлинския развой в Тирана, президентът на страна „ кандидатка “ за Европейски Съюз е в Китай. Това е и сигнал към Европейския съюз “, написа Фон Крамон в платформата " Х ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР