Президентът на Сърбия Александър Вучич и посланикът на САЩ в

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич и посланикът на САЩ в
Коментари Харесай

Сърбия вече има директна самолетна линия до Чикаго и Ню Йорк

Президентът на Сърбия Александър Вучич и посланикът на Съединени американски щати в Белград Кристофър Хил публично откриха през днешния ден линия на сръбската национална самолетна компания " Еър Сърбия " до Чикаго с тържествено изпращане на първия полет на летище " Никола Тесла " в Белград, заяви Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

" Това е значим и огромен ден за нас, тук има доста публицисти, които даже не са били родени, когато полетът сред Белград и Чикаго престана да съществува преди 31 години. Днес " Еър Сърбия " е единствената компания в района, с която можете да летите в два огромни американски града - Ню Йорк и Чикаго. Няма нито по-добра компания, нито по-добър град за връзка със Съединени американски щати. Ако погледнете часа на политане на самолета, ще разберете, че той идва в Чикаго на най-хубавото време ", сподели Вучич.

Той благодари на американските сътрудници, които са дали на " Еър Сърбия " и в Ню Йорк, и в Чикаго допустимо най-хубавите условия.

" Нашата компания може да задоволи интереса на всички хора от района, да им обезпечи сигурност, комфорт и доста бърз превоз ", сподели Вучич.

" Отнема по-малко от 10 часа за полет от Чикаго до Белград и малко по-малко от 11 часа от Белград до Чикаго. Това е невероятна спестовност на време, когато няма престой, 8000 километра изминати за толкоз малко време ", сподели Вучич. Той добави, че полетът Чикаго-Белград е изцяло запазен до 3 юни, както и че към момента има доста места за полета Белград-Чикаго.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР