Президентът на Съединените щати Джо Байдън призова израелския министър-председател Бенямин

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън призова израелския министър-председател Бенямин
Коментари Харесай

Байдън с ултиматум към Нетаняху: Незабавно примирие в Газа

Президентът на Съединените щати Джо Байдън прикани израелския министър-председател Бенямин Нетаняху да подписа съглашение за преустановяване на огъня в линията Газа " неотложно ". Това е станало по време на телефонния им диалог в четвъртък, посочи АП.

Байдън и Нетаняху разговаряха по телефона дни откакто израелски въздушни удари убиха седем служащи, предоставящи хранителни помощи в Газа, и прибавиха ново равнище на затруднение във все по-обтегнатите отношения между двамата водачи .

" Незабавното преустановяване на огъня е от значително значение за стабилизирането и подобряването на филантропичната обстановка и за отбраната на почтените цивилни жители ".

Това показа Белият дом в изказването си, цитирайки забележките на президента в диалога с израелския министър-председател.

Байдън акцентира, че нападенията против " филантропични служащи " и " цялостната филантропична обстановка " са " неприемливи " , като прикани Израел да предприеме " съответни " стъпки за справяне с " вредите за цивилното население, филантропичните премеждия " и " сигурността на филантропичните служащи ".

Президентът на Съединени американски щати акцентира, че политиката на Вашингтон във връзка с Газа ще зависи от оценката му за бързото използване на тези ограничения от страна на Израел.
 Израел употребява изкуствен интелект, с цел да сортира цели в Газа
Израел употребява изкуствен интелект, с цел да сортира цели в Газа

Според един източник, човешкият личен състав нормално посвещава единствено към 20 секунди на всяка цел

Разговорът на водачите се организира в миг, когато World Central Kitchen, учредена от ресторантьора Хосе Андрес, с цел да дава незабавна хранителна помощ на засегнатите от бедствия региони, прикани за без значение следствие на израелските удари, при които починаха чиновници на групата, в това число един американски жител.

Белият дом съобщи, че Съединени американски щати не възнамеряват да организират лично следствие, макар че приканиха Израел да направи повече, с цел да предотврати убийствата и раняването на почтени цивилни жители и филантропични служащи при провеждането на интервенциите си в Газа .
 Основателят на WCK прикани Съединени американски щати да проверяват гибелта на филантропичните служащи в Газа
Основателят на WCK прикани Съединени американски щати да проверяват гибелта на филантропичните служащи в Газа

Известният готвач Хосе Андрес изключи неволен удар на Израел, твърди, че военните са знаели всяка тяхна стъпка

Войната в Газа стартира на 7 октомври, когато водените от Хамас бойци нахлуха в южната част на Израел, убиха към 1200 души, най-вече цивилни, и взеха към 250 души за заложници.

Експертите настояват, че израелската военна акция в Газа е измежду най-смъртоносните и разрушителни в най-новата история.

В рамките на два месеца, настояват откривателите, офанзивата към този момент е нанесла повече опустошения от разрушаването на сирийския Алепо сред 2012 и 2016 година, украинския Мариупол или, съразмерно, от съюзническите бомбардировки на Германия през Втората международна война.
 Организация на обединените нации спря доставката на помощи за Газа през нощта
Организация на обединените нации спря доставката на помощи за Газа през нощта

След като 7 филантропични служащи починаха при израелски удар

Тя е умъртвила повече цивилни, в сравнение с водената от Съединени американски щати коалици я в тригодишната си акция против групировката " Ислямска страна ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР