Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин мина с кола по частично разрушения Кримски мост


Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През мина през днешния ден с кола по отчасти опустошения през октомври Кримски мост и това беше първото му посещаване на Кримския полуостров от началото на съветската атака против Украйна, оповестиха съветски медии, представени от Франс прес.

Руските телевизионни канали разпространиха фрагменти, на които Путин кара автомобил, и оповестиха, че президентът се движи по Кримския мост, свързващ анексирания от Москва украински полуостров с съветска територия.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През кара по пътя към Кримския мост, който беше ремонтиран след детонацията през октомври и разговоря с служащи, се споделя в изказване на Кремъл. По време на пътуването вицепремиерът Марат Хуснулин, който седи на предната седалка до шофиращия Путин, „ рапортува на президента за напредъка на ремонтните действия “, написа още в изказването на Кремъл.

Пътно-транспортното оборудване беше развалено през октомври от мощна детонация, за която съветските управляващи упрекнаха украинските сили, напомня Агенция Франс Прес.

На 8 октомври детонация на камион бомба блокира придвижването по една от двете ленти за придвижване по моста. Русия приписа офанзивата на украинското военно разузнаване и отговори с няколко талази от удари по енергийни обекти в Украйна и друга основна инфраструктура, последната от които беше осъществена през днешния ден, съобщи Асошиейтед прес, представено от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР