Президентът на Русия Владимир Путин, който се включи онлайн в

...
Президентът на Русия Владимир Путин, който се включи онлайн в
Коментари Харесай

Путин поиска нещо нечувано от лидерите на Г-20

Президентът на Русия Владимир Путин, който се включи онлайн в срещата на водачите на Г-20, прикани за взаимно признание на имунизациите и зелените документи - сензитивна тематика, по която съветските управляващи към този момент не срещат позитивна ответна реакция по света.

Въпреки решенията на Г-20, не всички нуждаещи се страни могат да получат достъп до ваксини и други жизненоважни запаси. Включително - поради недобросъвестната съгласно мен конкуренция, протекционизма, поради неналичието на подготвеност на доста страни, включително от Г-20, за взаимно признание на имунизациите и документите, сподели Путин.

Да бъде предоставено на здравните министерства на страните от Г-20 в най-кратки периоди да разработят въпроса за взаимно признание на имунизационните документи, изиска съветският държавен глава.

Броят на хората, които се имунизират, се е нараснал четири пъти за последните 10 дни, означи съветският здравен министър Михаил Мурашко. " Погрижете се за себе си, имунизирайте се ", прикани министърът. Вслушайте се в тези, които се намират в реанимация, добави Мурашко. Днешните данни сочат, че новозаразените в Русия още веднъж са рекорден брой - над 40 хиляди, 1160 са умряли.

Междувременно домакинът на срещата на Г-20 - италианският министър председател Марио Драги - прикани водещите стопански системи да създадат всичко допустимо за имунизиране на 70% от международното население доникъде на идната година.

Повече от 70% от хората в развитите страни са получили най-малко една доза ваксина против коронавирус, само че този % пада до към 3% в най-бедните елементи на света - един от обстоятелствата, регистрирани на форума на Г-20.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР